Arameisk-Syrianska väntar på söndag. Ni vann vårmötet med 2-1. Vad kommer du ihåg från den matchen?
– Att det var en jämn match och vi avgjorde mot slutet av matchen. De var skickliga med bollen och vi fick jobba en del i vårt försvarsspel.

De visade på skicklighet när de var här, vad ser du är deras styrkor?
– Framförallt att deras spelare är väldigt trygga med bollen och spelar mycket på inspiration. Svårt att läsa mönster i deras sätt att spela utan mycket går på individuell skicklighet.

Vi förlorade sist mot Sandviken. Hur ser du på den matchen?
– Vi hade bra kontroll på matchen tills deras 1-0, sedan blev vi stressade och slarviga. Vi måste bli bättre på att skapa fler målchanser och förvalta dem men också på att inte bli för forcerade om det går emot oss. Följa vår matchplan oavsett vad som händer.

Vi har förlorat två matcher i rad, hur ska vi ta oss tillbaka på vinnarspåret igen?
– Vi vill bli bättre på att göra det som gjorde oss framgångsrika under våren, dvs. jobba extremt hårt i försvarsspelet, för varandra. Utnyttja vår tydlighet i anfallsspelet under hela matchen, följa planen och oavsett vad som händer, och hitta tillbaka till att bli som starkast och med störst vilja att vinna matcherna i slutet. Vi jobbar också hårt på att utveckla vår egen träningsmiljö och bli bättre i alla moment vi tränar.

Hur ser truppläget ut?
– Det är bara Lukas (Adolfsson) och Oscar (Sandström) som inte är spelbar. Bbakka och Mansaray är avstängda.