Umeå FC har radat upp sju raka segrar.
Nu ställer sig ett sommaruppehåll i vägen.
– Jag hade gärna fortsatt spela nu när vi är i den här formen, säger mittbacksresen och straffhjälten Dillan Ismail.

I senaste bortamatchen mot Sollentuna klev Dillan Ismail fram och straffsköt tre sköna poäng till sitt Umeå FC på tilläggstid.
Mot Västerås SK krävdes det inget övertidsarbete för att Dillan Ismail skulle hamna i målprotokollet, när han “redan” i den 70:e minuten fick chansen från elva meter.
– Det är klart att jag kände mig nervös i just det ögonblicket när jag gick fram och skulle lägga straffen, att det var mig det hängde på, liksom.
Han var ju i en liknande situation för en vecka sedan – mot Sollentuna – och då blev det mål.
Och den här gången var det inget snack om saken.
Dillans distinkta straff borrade in sig intill Alexander Lundins högra stolpe och målet fick hemmalaget att tro på en sjunde seger på raken.
– I första halvlek spelade vi bra. Vi lyckades stänga till ytorna för Västerås som blev frustrerade. Vi fick spelet och matchen dit vi ville, analyserade Dillan.
Ett oavgjort resultat hade givetvis varit mest rättvist.
Men om Dillan själv får välja tar han hellre tre poäng än en, alla dagar i veckan.
– Skillnaden mellan det UFC som började seriespelet i april är att vi spelar och kämpar för varandra. Vi satte oss ner efter derbyförlusten mot Team TG och i dag känns det som att vi är ett helt nytt lag och det ligger mycket hård träning bakom det. Det är det som ligger bakom att vi ligger tvåa i tabellen inför höstsäsongen, säger Dillan Ismail.
Under uppehållet väntar också hårt arbete för Umeå FC-mittbacken Dillan Ismail.som utbildat sig till läkare.
– Det blir ingen semester, jag kommer att vara en hel del på sjukhuset, säger Dillan.
Serieuppehållet fram till mitten av augusti kan vara rätt medicin för Umeå FC, trots den positiva trend som laget befinner sig i.
– Fast jag hade gärna sett att vi fortsatt spela nu när vi är så här bra, men vi behöver nog att vara ifrån varandra ett tag, vi ses ju varje dag och det kan vara bra med ett break.