Umeå FC flyger fram i division I Norra.
Bland annat tack vare Alexis Bbakkas helikopterfint.
– Det var straff. Det är det alltid, sade Alexis och skrattade.

Västerås SK ledde med 1-0 när Umeå FC-anfalaren Alexis Bbakka fick bollen framför fötterna inne i offensivt straffområde.
Simon Mårtensson tog ett offensivt initiativ och sysselsatte stora delar av Västerås försvar när Alexis Bbakka luktade till sig en målchans mot en utrusande VSK-målvakt, Alexander Lundin.
Bbakka var hundradelarna före Lundin till bollen och bjöd de 1200 åskådarna på arenan på fotbollsgodis när han gjorde en helikopterfint inne i västeråsarnas box.
– Jag brukar ofta göra den där på träningen så det kändes bara bra att göra den i det där läget, sade Alexis Bbakka som fixade den straff som senare lagkompisen Dillan Ismail tryckte in nere vid vänstra stolproten, helt otagbar för Alexander Lundin.
Bbakka spelade även fram till Umeå FC:s segermål med ett härligt inlägg som hittade Isaac Freitas panna någonstans där inne i straffområde.
– Jag såg att Isaac gick mot bortre stolpen och kände redan när jag träffade bollen att det skulle bli ett bra inlägg och ge oss en god målchans, sade Bbakka.