Det såg länge ut som att mötet mellan Sollentuna FK och Umeå FC skulle sluta mållöst. Men Dillan Ismails straffmål i sista sekunden bärgade alla tre poängen för bortalaget.
– Just nu är det ren och skär lycka, säger matchvinnaren.

Det var i matchens sista minut som Felix Adjei lyfte upp en frispark som tillslut landade hos Mikael Wikström som blev nerriven. Domaren tvekade aldrig på att blåsa straff, en straff som Dillan Ismail iskallt placerade in i målvaktens högra hörn.
– Det är klart att man var lite spänd när man la upp bollen. Men det var bara att fokusera och träffa rätt och det gick ju bra, säger segerskytten som menar på att det var en klar straff.
– Solklar. Jag vinner Adjeis inlägg och ”Mike” tar ner den snyggt och kommer nästan i skottläge innan han blir fälld.

Om man kollar på matchen i övrigt, vad säger du då?
– Det var tufft idag. Det svängde mycket, för båda lagen. Vi inleder bra och kommer till några farliga lägen. Men sen tar Sollentuna över och är bättre och då fick vi slita. Egentligen var det samma sak i den andra halvleken om inte värre. Vi är inte alls med från start men sen tröttnar dom i slutet och vi lägger in en extra växel och lyckas också vinna.

Dillan Ismail som dessutom firade hundra spelade matcher för klubben just denna match.
– Jag är såklart väldigt stolt och tacksam över det. Sen att få fira det med ett matchavgörande mål är inte helt fel, avslutar han.

Sollentuna FK – Umeå FC 0-1 (0-0)
Målen: 0-1 (94) Dillan Ismail (straff)
Varningar Sollentuna: Sotirios Nikopoulos Mikael Thorstensson Umeå FC: Jens Sjöström
Publik: 130
Så spelade Umeå FC:
Yann Fillion
Henrik Millbert, Modou Lamin Sillah, Dillan Ismail, Zach Sukunda
Anton Eriksson (ut 46), Erik Lundström, Yoon Soo-Yong, Felix Adjei
Simon Mårtensson (ut 70), Alexis Bbakka
Ersättare: Felix Forsgren, Mikael Wikström (in 70), Jens Stigedahl, Måns Sundström, Jens Sjöström (in 46), Mubiru Yahaya