Nu är ett nytt speldatum spikat för matchen mot Nyköping BIS efter den uppskjutna matchen tidigare i vår och det blir en rockad i spelschemat.

Umeå FC – Nyköping BIS skulle egentligen spelats den 28 maj, men efter flygstrul lyckades aldrig Nyköping ta sig till Umeå vilket gjorde att matchen blev uppskjuten. Nu är ett nytt speldatum spikat och det blir ett ”byte” av hemma respektive bortamatch mellan klubbarna.

Umeå FC kommer att flyga ner och möta Nyköping BIS borta den 13 augusti (en vecka innan höstsäsongen i division 1 har sin officiella start) och sedan kommer hemmamatchen mot Nyköping att spelas lördag den 21 oktober.
Detta innebär att Umeå FC på sina fyra avslutande matcher har tre raka hemmamatcher (Carlstad United, Nyköping BIS och Enskede)

De nya speldagarna mot Nyköping BIS:
Nyköping BIS – Umeå FC
Söndag 13 augusti, kl. 16.00

Umeå FC – Nyköpings BIS
Lördag 21 oktober, kl. 15.00