April månads bästa spelare är utsedd. Vinnaren blev Yoon Soo-Yong.
– Det känns fantastisk! Tack till alla som röstade på mig!

Under veckan har en omröstning på klubbens twitterkonto ägt rum där man fick rösta på April månads bästa spelare. Simon Mårtensson, Isaac Freitas da Silva och Yoon Soo-Yong var de tre nominerade och där Yoon fick flest röster.
– Jag tror att folk röstade på mig för att jag är den enda asiaten i laget, säger han och skrattar.
– Skämt och sido, jag är jätteglad för den här utmärkelsen och vill tacka alla som röstade på mig. Jag kommer jobba ännu hårdare efter det här!

Under april har Yoon bidragit med två mål, två assist och samtidigt blivit utvald som matchens spelare i två av tre matcher så det är en värdig vinnare som tar emot priset som Umeå FC:s bästa spelare under april.
– Jag är jätteglad att kunna hjälpa laget men jag är också stolt över mig själv då jag jobbar väldigt hårt varje träning för att bli bättre.

Nu ser han fram emot nästa utmaning, Västerås borta.
– Det kommer blir en tuff match. De är ett bra lag men det är vi också. Vi är väl förberedda och det kommer bli en rolig match och förhoppnings tar vi tre poäng, avslutar han.