Clockwork Bemanning & Rekrytering är redan en trogen Umeå FC-partner. Nu väljer man också att bidra till Spelare 20.
– Vi vill se Umeå FC tillbaka i elitfotbollen så utöver vårt sponsorskap så kändes det här givet, säger Danny Persson, tf. marknadsområdeschef på Clockwork i Umeå.

Kampanjen Spelare 20 har varit i gång sedan i måndags och har hittills bringat in hela 19.880 kr (!). Clockwork Bemanning & Rekrytering blev det första företaget som bidrog, detta med 5000 kr.
– Jag kommer ihåg känslan och atmosfären i staden under den senaste Superettan-säsongen och vill gärna uppleva den igen, denna gång från sidan dock, säger Persson.
Nu vill dom uppmana att fler företag gör samma sak, dvs. bidrar till Spelare 20.
– Vi hoppas självklart att fler hakar på så att vi tillsammans kan hjälpa Umeå FC uppåt.

Danny är själv en Umeå FC-legend där han idag stoltserar med näst mest gjorda mål i föreningens historia. Han om någon vet hur mycket det betyder att ha både bredd och kvalité i truppbygget.
– Det är klart att man som spelare vill ha så bra spelare som möjligt runt omkring sig, att få känslan av att laget har något extra. Sedan är ju spelarförvärv inga garantier för framgång men kan vi ge större möjligheter att bygga ett slagkraftigt lag så bidrar vi mer än gärna.

Vill man som företag kliva in och bidra till Spelare 20 går det bra att sätta in pengar på kontonummer 8420-2, 913 137 557-9 eller så kontaktar man Markus Wikström på 0730694402/markus@ufc.wpstagecoach.com så hittar vi en lösning.