Felix Adjei stannar i Umeå FC. Kontraktet är skrivet över säsongen 2017.

26-årige Felix Adjei anslöt till Umeå FC inför 2016 från Red Bull Salzburgs organisation. Nu är han och klubben överens om en kontraktsförlängning som sträcker sig över kommande säsong.
– Det känns väldigt bra att vara en UFC-spelare även nästa år. Jag är tacksam över att jag får fortsätta vara kvar i Umeå där jag trivs väldigt bra, säger Adjei.

Felix var en av fyra spelare som blev nominerad till Årets UFC:are där han under fjolåret gjorde ett mål och hela nio assist från sin vänsterbacksposition.
– Det var en ära att bli nominerad till det priset, helst då mina lagkamrater röstade fram mig. Det gjorde mig väldigt glad och stolt, säger Felix och fortsätter:
– Jag är nöjd med min säsong, tyvärr åkte jag på en fotskada i slutet av året vilket gjorde att jag missade några matcher och det var tufft. Men jag gjorde mitt bästa och förhoppningsvis kan det bli bättre kommande säsong.

Nu ser han fram emot 2017.
– Jag ser fram emot att träffa våra nya ledare och de nya spelarna som anslutit till klubben. Jag är väldigt motiverad inför nästa säsong och mitt mål är att göra mina ledare, lagkamrater och supportrar stolta.

Andrée Jeglertz om Felix Adjei:
– Felix bevisade fjol att han har kvalitéer i vårt anfallsspel som håller väldigt hög klass. Inför 2017 tänker vi honom i en högre yttermittfältsroll där hans inläggsspel ger oss fler dimensioner i sista tredjedelen.