Erik Lundström har haft en trasslig säsong och gjorde nu hemma mot Forward sin första hela match på bra länge.
– Jag har faktiskt ingen koll på när jag senast spelade en hel match, men det var ju i mitten av vårsäsongen någon gång innan jag blev skadad, sa Erik.

Erik spelade inte bara 90 minuter den här eftermiddagen.
Han gjorde det även mycket bra där han fick börja i en position högt upp i planen, men redan i den 22:a minuten fick han kliva ner på det centrala mittfältet då Jens Sjöström tvingades kasta in handduken.
– Jag får vara nöjd med min egen insats, men framför allt med att jag fick och kunde spela en hel match och fick vara delaktig även om jag blev lite trött i slutet, sa Erik.

Matchen då?
– Vi såg väl i början att det var två lag som inte vunnit på ett bra tag, det var rätt avvaktande, men sen kom vi igång allt bättre och agerade tämligen stabilt, tyckte Erik och fortsatte:
– I paus snackade vi om att vi skulle skruva upp tempot i andra vilket jag tycker att vi lyckades bra med och då skapade vi också målchanser och gjorde mål.

Eriks trassliga säsong innebar en långvarig skada som han drabbades av i mitten av vårsäsongen, rehabilitering och när han nu på slutet kommit igång igen med en del inhopp här på slutet så insjuknade han inför förra helgens hemmatillställning mot Sleipner.

Men det var då det, nu var han frisk och spelade sina maximala 90 minuter för första gången på oerhört länge.
– Oerhört skönt och framför allt då vi vann såklart, sa Erik Lundström.