En av de tongivande spelarna i UFC idag var lagkaptenen Jens Sjöström. I Modou Lamin Sillahs frånvaro var det han som tog befälet i backlinjen med säkra brytningar och bra uppspel.

Men det var ingen munter lagkapten som mötte ufc.wpstagecoach.com efter matchen.
– Nej, det här är ett resultat som vi inte är nöjda med. Vi ska kräva mera av oss själva. Hur det än ser ut med skador och avstängningar ska vi vinna den här matchen. Det är bara så. Här på hemmaplan har vi bara förlorat en match i år. Vi är ett bättre lag och ska inte bjuda på nånting idag.

– Vi sa i paus att vi skulle komma ut som ett bättre lag i andra halvlek. Nu släppte vi ändå direkt in ett mål till, men sen tycker jag att vi kom igen i matchen på ett hyfsat sätt, och vi hade flera lägen att avgöra. Simon var ju väldigt nära med sitt stolpskott, konstaterar Jens.
– Sleipner ligger sist i serien så det är klart att de gick för seger. De är nog inte heller nöjda med oavgjort, de hade behövt vinna idag för att inte åka ut.

Du själv gjorde en bra match och drev på både i försvarsspelet och framåt.
– Det är det som är min uppgift, att försöka bidra både defensivt och offensivt. Ändå kan jag inte vara nöjd när vi inte vinner, säger kaptenen.

Ivan Trubochkin utsågs till matchens lirare. En annan spelare som gladde var målvakten Felix Marklund, trots tre insläppta mål.
– Jag håller med. Målen idag är inte hans fel. Felix har utvecklats mycket i år och han är väldigt stabil med fötterna.