På transferfönstrets sista dag så har Umeå FC gjort klart med ukrainaren Ivan Trubochkin.

Ivan kom till Umeå så sent som i morse och genomförde direkt ett lättare träningspass för att senare på kvällen spela 80 minuter i träningsmatchen mot IFK Umeå. En match Umeå FC vann med 6-0.

Ivan Trubochkin är 23 år gammal och kommer senast från storklubben Dynamo Kievs organisation där han tillbringade hela sex år och var lagkapten i Dynamo Kievs andralag. Trubochkin har även ex antal ungdomslandskamper på sitt CV däribland sju U21-matcher för Ukraina.

Ivan Trubochkin har skrivit på ett tre månader långt kontrakt med Umeå FC. Han kommer att bära tröjnummer 16.

– Ivan har många goda egenskaper som vi kommer att ha nytta av. Det är en bolltrygg spelare som är bra i det korta och långa passningsspelet. Han kan spela överallt i backlinjen och som defensiv central mittfältare, säger tränare Robert Bergström.