Idag kan vi stolt presentera en ny layout för ufc.wpstagecoach.com.
– Vi får ett mer modernt verktyg med mer funktioner som vi tror ska tilltala våra besökare, säger webbansvarige Markus Wikström.

Under ex antal veckors jobb är den nu klar. Idag presenterar Umeå FC en ny layout för ufc.wpstagecoach.com.
– Målet med den nya layouten är att få en mer modern plattform för våra fans och besökare, säger Wikström och fortsätter:
– Vi sökte främst efter en mer ”clean” sida som ska vara enkel att hitta information på. Samtidigt som vi ville framhäva våra fantastiska fotografer och därmed kunna bjuda på en bättre bildupplevelse.

Den nystartade föreningen Umeå FC Akademi får också en större plats på den nya sidan.
– Så är det. Det är en nystart i vår ungdomssatsning och därför har webbredaktionen bestämt att vi nu tar ett nystart ang rapporteringen från ungdomssidan då vi värderar den väldigt högt i vår verksamhet.
– ”Kategori-systemet” på den nya sidan gör att man inte heller behöver blanda ihop de olika verksamheterna utan de hamnar under olika flikar vilket vi tycker är bra.

Wikström vill framhäva alla som jobbat med detta.
– Alla i vår webbredaktion var helt inne på att denna förändringen behövdes göras och alla har verkligen lagt ner ett jättejobb och ex antal timmar för att få den startklar vilket jag är jättetacksam för.

Men han vill poängtera att sidan ännu inte nåt sitt slutmål utan att detta är en bra start.
– Så är det alltid med allting nytt. Vi får känna och lära oss det nya verktyget vilket kommer göra att vi successivt blir bättre. Sidan är långt ifrån klar utan vi kommer att uppdatera små detaljer för att bli bättre varje dag, säger Wikström och avslutar:
– Vi vill alltid bli bättre och tar gärna emot synpunkter så att vi tillsammans kan göra ufc.wpstagecoach.com ännu bättre!