Andreas Isgren, 25, blir Umeå FC:s femte nyförvärv. Mittfältaren har skrivit på ett ettårskontrakt.
Det var nära att Andreas Isgren blev UFC:are redan för två år sedan, den gången blev det inget. Nu är dock partnerna överens om ett ettårskontrakt.
– Jag är bekant med förening sen sist jag var här och att de har väldigt bra målsättningar som jag tycker är intressanta, säger Isgren.
Andreas Isgren är född och uppvuxen i Uppsala och startade sin karriär i Danmarks IF. På vägen har han även hunnit med att representera Gamla Uppsala SK och nuvarande superettanlaget IK Sirius. Studierna tog Andreas till Umeå där han har representerat både Tegs SK och GUIF.
Kan du beskriva dig själv som fotbollsspelare!
– Jag älskar att vinna och hatar att förlora. En bollvinnare med en bra passningsfot.
Han har testat på division 2-spel med Tegs SK och har sin målsättning klar nu när han tar ett steg upp på ”divisionstrappan”.
– För egen del så är min målsättning att växa som fotbollsspelare för att kunna utvecklas tidigare.
Nu är det bara tre veckor kvar till premiärmatchen mot Carlstad United och Isgren är nöjd med förberedelserna så här långt.
– Det känns som att bitar börjar fall på plats ju längre in i försäsongen vi kommer. Vi har en ambitiös tränarstab som har gjort en välplanerad försäsong för att vi ska få med alla delar som vi behöver inför seriepremiären, avslutar Andreas Isgren.
Andreas Isgren kommer at spela med tröjnummer 16.