Det blev en seger och en förlust under den gångna helgen. Morön krossades med hela 6-1 efter bland annat ett hattrick av Albin Näslund samtidigt som U17 förlorade med 2-0 mot IK Sirius.

Division 2, omgång 6
Moröns BK – UFC Akademi 1-6 (0-3)
Målen: 0-1 (9) Albin Näslund (straff), 0-2 (14) Albin Näslund, 0-3 (22) Adam Sandström, 0-4 (65) Albin Näslund, 0-5 (73) Tobias Westin, 0-6 (84) Alfred Lundström, 1-6 (90) Lukas Eriksson

UFC Akademi gjorde processen kort med Morön. Redan efter 22 minuter hade man ledningen med 3-0. Albin Näslund fullbordade sitt hattrick efter 65 minuter innan Adam Sandström fick syna det röda kortet. Trots det gjorde man ytterligare två mål innan Morön fick in en reducering i matchens sista sekunder. Vinsten är UFC Akademis tredje raka i Division 2 Norrland.

U17 Allsvenskan, omgång 9
UFC Akademi – IK Sirius 0-2 (0-2)
Målen: 0-1 (30) Elias Lindström, 0-2 (41) Zakaria Holmén

På söndagen åkte U17-gänget på sin fjärde raka förlust då man förlorade mot Uppsala-laget IK Sirius. Bortalaget tog ledningen efter en halvtimmes spel och innan halvtidsvilan hade man också utökat den ledningen till 2-0. Trots ett febrilt jagande i den andra halvleken kom aldrig UFC Akademi närmare. Härnäst väntar Norrlandderby mot GIF Sundsvall på bortaplan.